Wat zijn de mogelijkheden bij Tijm?

Afhalen - Bij Tijm kun je warme avondmaaltijden afhalen. Afhankelijk van de drukte proberen we de maaltijden binnen 10 minuten mee te geven. Wil je de bestelling alvast telefonisch doorgeven? Bel dan naar 030-7370585

Bezorgen - Je kunt je maaltijd ook laten bezorgen. Hiervoor werken we samen met verschillende bezorgservices. Zie "bezorging" op onze website.

Restaurant met barservice - Bij Tijm is er ook mogelijkheid om te zitten, in de zaak of op het terras, waar je kunt genieten van een maaltijd met een glas wijn of een (gember)biertje. Je kunt de maaltijden en drankjes bij ons aan de bar bestellen. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveren kan vanaf 6 personen via 030-7370585

Evenementen - Interesse in onze mogelijkheden voor grotere groepen (vanaf 12 personen) en catering? Stuur een mailtje naar info@tijmutrecht.nl


Hoe krijg je de maaltijd mee?

We serveren onze maaltijden warm in bakjes gemaakt van bagasse. Dit is suikerrietpulp en is volledig biologisch afbreekbaar. Onze maaltijden kun je eventueel later nog zelf opnieuw opwarmen. Bagasse kan tot 100 °C in de oven en is eventueel geschikt voor de magnetron (hier zijn wij zelf geen voorstander van).


Hoe groot zijn de porties?

In principe is 1 maaltijd voldoende voor 1 persoon. Wanneer je een grote eter bent is er bij sommige van onze maaltijden de mogelijkheid om voor een grote portie te gaan. Bij een normale portie gaan we uit van ± 500 gram en bij een grote portie gaan we uit van ± 650 gram.


Zijn jullie maaltijden altijd vers?

Jazeker, vers en warm! Alle ingrediënten worden dagvers aangeleverd en daarom hanteren we een op is op principe. De maaltijden bereiden we deels overdag voor. Dit komt de snelheid maar ook zeker de smaak ten goede. Denk aan slowcooking, curry’s, en stoofpotten. Hierdoor hoeft het eten niet opnieuw opgewarmd te worden, maar leveren we de maaltijd wel warm bij jou af. Maaltijden zoals verse salades en pasta’s bereiden we last minute.


Houden jullie rekening met bepaalde diëten, intoleranties of allergieën?

Binnen ons menu is er altijd wel een vegetarische (V), veganistische (VGN), lactosevrije (LV), koemelkvrije (KMV) en glutenvrije (GV) maaltijd te vinden. Er wordt in onze keuken wel met lactose en gluten gewerkt. Sporen hiervan kunnen wij helaas dus niet uitsluiten.

Heb je een bepaalde wens? Laat het ons dan weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!


Hoe gezond zijn jullie maaltijden?

De term ‘gezond’ betekent voor iedereen iets anders. Wij denken bij gezond eten aan balans en aan versheid. Dit laten we dan ook terugkomen in alle maaltijden. Bij ons geen superfood, maar gewoon lekker eten met verschillende ingrediënten. Alles is vers en we gebruiken voornamelijk seizoensgebonden ingrediënten.


Verkopen jullie ook alcoholische dranken?

Je kunt bij ons een kleine selectie van alcoholische dranken vinden. Lekker voor op het terras of voor bij je maaltijd. Uiteraard schenken wij geen alcohol aan minderjarigen (<18 jaar) en vragen wij indien nodig om een ID.